Címlap Termékeink Weboldal készítés

Weboldal készítés

Jelenjen meg az interneten, legyen megtalálható potenciális ügyfelei számára!

Segítse vásárlóit abban, hogy Önre találjanak, segítse magát abban, hogy a célpiacának bemutatja termékválasztékát vagy szolgáltatásait!

A mostani gazdasági válságban iszonyúan nehéz bármit is eladni, és többszörösen igaz az miszerint pénz kell a pénz csináláshoz. A talpon maradó cégek közül azok tudnak túlélni, akiknek erősebb a marketingjük. Egy weblap vagy blog is lehet egy marketing eszköz, ugyanúgy ahogy egy szórólap vagy egy rádió reklám.

Tévedés ne essék, egy weboldal előnye egy szórólappal szemben nem biztos, hogy a hatékonysága, annál inkább a mérhetősége és a relatíve olcsósága.

Egy weblap célja amennyiben nem webáruházról van szó, bárki bármit mond, továbbra is az, hogy adott boltocskát vagy szolgáltatót a potenciális vásárló megtalálja. Amikor adott szolgáltatásra keres pl. a google-el, akkor a találatok elején jelenjen meg.

Amikor keres valamit, bizonyára Ön is a legfelső találatokra kattint, nem fog túl sokat görgetni az eredményekben, hanem a felső pozíciókban elhelyezkedő szimpatikus weblapokat fogja megnézni és azokból választja ki az Önnek megfelelő találatot.

Ezt a keresőkben való pozícionálást hívják kereső optimalizálásnak.

Egy helyi üzletnél a területi elhelyezkedésnek is van jelentősége, tehát ha valaki például arra keres, hogy "cukrászda pesterzsébet", akkor a mi weblapunk legyen a találatok elején.A kereső optimalizálás egy hosszabb folyamat és sok tényezőn múlik a sikeressége. Azonban a mi általunk készített weblapokkal ezt a folyamatot könnyedén meg lehet támogatni és kérés esetén segítünk is a kivitelezésben.

További képek

Nosztalgia cukrászda
Justyou
Miniportal
Balansztransz költöztetés
www.puha.hu
Kalória kalkulátor