Címlap Termékeink Webáruház készítés

Webáruház készítés

Adja el termékét egy önálló webáruházban vagy akár a facebook alatti webshopban!

Felhő alapú webáruház rendszerünkben könnyedén eladhatja termékeit, legyenek azok akár virágok, alkaltrészek, ruhaneműk vagy könyvek. A termékek jellemzőit Ön sajátkezűleg meghatározhatja, ezáltal megkülönböztetheti más áruházak általános tulajdonságaitól.

Az adminisztrációt jelentősen segítő funkciókkal láttuk el, a külalakja teljesen testre szabható.

1 perc alatt Facebook alá integrálható, ahhoz igazodó dizájnnal. Az áruház saját domain néven működhet, senki nem mondja meg róla, hogy nem önálló szoftverről van szó!

A felhő alapú kialakítás előnye, hogy ha egy felhasználónknak egy általános célú modult fejlesztünk, azt tudja használni mindenki aki a rendszerben található. A javítások és rendszerszintű működésbeli módosítások mindenkinél megjelennek, nem kell Önnek egyedileg frissítenie a szoftvert így megússza a rendszergazda vagy programozó munkájának költségeit.

Ha teljesen egyedi webshopot szeretne, természetesen azt is meg tudjuk Önnek valósítani, csak írja le ötleteit és adunk egy árajánlatot.

További opensource alkalmazásokra épülő szolgáltatásunk:
Ha Önnek van bevált vagy kedvenc opensource CMS-e, esetleg weboldala amely egy ilyen CMS alatt fut, de szeretné kiegészíteni webáruház modullal is, megkeressük az Önnek legmegfelelőbb modult adott CMS alá, feltelepítjük és konfiguráljuk.
További képek

A SimplYPortal webáruház rendszer facebook alatti megjelenéssel
Bérelhető, dobozos felső alapú webáruház szoftver